Jobba som Fuktkonsult / Fukttekniker?

Monomeet

M_11002 Vill du vara med och bidra till att bygg- och fastighetsbranschen producerar friska hus till eftervärlden?

Vill du jobba både med teoretiska och praktiska uppdrag?

Kundmedarbetare till följande tjänster sökes:

  • Fuktkonsult
  • Fukttekniker
  • Miljösamordningskonsult

Monomeet har funnits i 19 år och är under expansion. Vi söker medarbetar, både till kontoret i Göteborg och kontoret i Lund.

Tre bra anledningar till att jobba på Monomeet:

  1. Vi har fallenhet för både teori och praktik

Vi går vår egen väg och förenar praktisk och teoretisk kompetens med hög kundkännedom. Modiga, engagerade och tjänstvilliga människor trivs hos oss.

  1. Vi blir mångfacetterade kundmedarbetare

 På Monomeet får du utveckla dig inom flera besläktade områden och arbetssätt. Som bidrar till att du snart kan driva egna uppdrag och projekt.

  1. Vi är en liten tajt konsultgrupp utan hierarki

 För att kunna bevara vårt engagemang har vi en konsultgrupp med korta beslutsvägar och stort egenansvar. Du har stor möjlighet att påverka din egen och företagets utveckling.

Fukttekniker/lufttäthetsprovare till Göteborgskontoret

M_11002 Vi riktar oss till dig som har grundläggande kunskaper inom bygg- och fastighetsteknik och vill arbeta med olika typer av mätuppdrag såsom fuktmätning i betong, lufttäthetsprovning av byggnader samt bygguttorkning.

Meriterande är att du har bakgrund som hantverkare, arbetsledare, fastighetstekniker eller tork- och/eller mättekniskt kunnande.

Vi erbjuder utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter samt plats i ett kreativt och positivt konsultgäng..

Fuktkonsult till Göteborgs- och Lundkontoret

M_11002 Vi riktar oss till dig som har grundläggande kunskaper inom fuktområdet och vill arbeta som fuktsäkerhetskonsult samt med olika typer av mätningar och/eller skadeutredningar. Vi tror att Du är utåtriktad och självständig samt har lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Meriterande är RBK-auktoriserad fuktkontrollant, diplomerad fuktsakkunnig eller byggdoktor och/eller praktisk erfarenhet från bygg- och fastighetsbranschen.

Vi erbjuder utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter samt plats i ett kreativt och positivt konsultgäng.

Miljösamordningskonsult

M_11002 En ny kundmedarbetartjänst som riktar sig till den som vill vara med om att bygga upp affärsområdet miljösamordning inom Monomeet.

Arbetsuppgifterna blir att samordna miljöfrågor med berörda intressenter under olika skeden i ett projekt. Miljöstyrning från projektering, genom byggprocess och till slutlig sammanställning enligt bestämd nivå. Ansvara eller vara behjälplig med miljökrav och lotsa projektintressenter till att uppfylla rätt miljökrav inom sina respektive områden.

Är du intresserad?
Kontakta Peter H Stars
0766-450 890
peter.stars@monomeet.se